Aankoop

Het kopen van een woning doet u niet dagelijks. Het is vaak een van de belangrijkste beslissingen en aankopen die u in uw leven doet. Daarom is het van belang dat dit veilig en zorgeloos gebeurt.

Koopklik Makelaardij & Taxaties begeleidt u op deskundige wijze zodat u het huis van uw dromen in handen krijgt. Het vinden van een woning via allerlei internetsites is tegenwoordig niet moeilijk. Toch roepen deze advertenties vaak nog vragen op, zoals: Wat is de staat van de woning? Is dit een reële vraagprijs? Moet ik nog met bepaalde voorwaarden rekening houden?

Met behulp van ons als aankoopmakelaar behartigen wij uw belangen als koper en bespreken alle zaken waar u als koper aan moet denken. Door onze uitgebreide kennis van de markt en ons netwerk van vastgoedprofessionals in de regio Midden-Limburg, helpen wij u om de beste aankoopbeslissing te nemen en het maximale uit uw investering te halen. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak, waarbij we rekening houden met uw wensen en eisen. Door onze transparante en professionele werkwijze, weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Zo gaan wij altijd te werk.

Hoe gaan we te werk?

01

Kennismaking en bezichting

02

Begeleiding bij de zoektocht

03

Waardebepaling en beoordeling

04

Onderhandelingen voeren

05

Vastleggen van afspraken

06

Controle van alle (juridische) documenten (bijvoorbeeld: kadaster, koopovereenkomst, ingevulde lijsten over de woning etc.)

07

Eindinspectie en overdracht

Aankoopmakelaar

Koopklik Makelaardij als aankoopmakelaar?

Kom met ons in contact en kijk wat Koopklik Makelaardij voor u kan betekenen als aankoopmakelaar.