Over Koopklik Makelaardij & Taxaties

Koopklik Makelaardij & Taxaties is een professioneel NVM-makelaarskantoor waarbij het draait om zelfverkoop met behulp van een gecertificeerd makelaar. Zelf de touwtjes in handen nemen met ondersteuning waar dat nodig is. Op deze pagina leggen we precies uit wat u en wat wij doen tijdens het hele proces.

Onze aanpak is erop gericht om op een zeer persoonlijke en betrokken manier de beste oplossing voor uw woonvraagstuk te vinden. Vanuit ons kantoor in Weert bedienen we de hele regio: Nederweert, Roermond, Leudal, Limburg en Noord-Brabant. We richten ons op drie pijlers waarbij een laagdrempelige manier van samenwerken voorop staat.

Erkend taxateur

Koopklik is aangesloten bij het NRVT en Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Het NWWI heeft duidelijke richtlijnen opgesteld zodat iedere taxatie uniform is. Zodoende krijgen intermediairs, consumenten en geldverstrekkers een helder en betrouwbaar beeld van hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Woningverkoop

Door op deze manier samen een woning te verkopen betaalt u minder makelaarskosten, maar heeft u wel een gedreven makelaar die uw woning succesvol wil verkopen. Met de regionale marktkennis daar nog bovenop haalt u een professionele makelaar met de juiste kwaliteit in huis!

Aankoopbegeleiding

Met onze marktkennis, duidelijke communicatie en expertise begeleiden we u van A tot Z tijdens het aankoopproces. Van kennismaking en bezichtiging, advisering, afhandelen van al het papierwerk tot de eindinspectie. Koopklik denkt met u mee en verzorgt het gehele proces voor u.

7 november 2022
Wij hebben de begeleiding van deze makelaar als zeer prettig, maar vooral ook als zeer deskundig ervaren. Een open houding, goed meedenken en vooral de afspraken nakomen. Daarnaast een prima prijs/ kwaliteit verhouding. In een woord: top!
Dhr Luis
10
,0
20 oktober 2022
De makelaar Lex heeft aan onze verwachtingen voldaan en stond ons altijd bij met raad en daad. We zouden de volgende keer weer via hem ons huis verkopen.
Dhr ten Hoeve
8
,0
3 oktober 2022
Lex van Koopklik Makelaardij is vakkundig, geeft goed advies en reageert snel. Wij vonden het ook heel fijn om zelf de bezichtigingen te doen. Zelf weet je het meest over je eigen huis en je weet later bij de biedingen...
Mevr Stultiens
10
,0
2 oktober 2022
Het contact met Lex was altijd fijn en snel. Bij vragen goed en snel bereikbaar, ook de kennis van de lokale markt op hoog niveau.
Dhr Minten
8
,5
14 september 2022
Onze samenwerking met Koopklik is heel erg prettig verlopen. Het concept dat Lex hanteert; bezichtigingen laten doen door de verkoper, was voor ons perfect; zo kregen wij de kans van alles over ons huis te vertellen aan de potentiële kopers....
Mevr Wullems - Smeets
9
,8
20 augustus 2022
Ik ben zeer tevreden over Koopklik Makelaardij. Dhr. `Schreven is deskundig en verstaat zijn vak. Hij is altijd bereikbaar en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Zelf de bezichtigingen doen sprak mij erg aan en ik kan het...
Mevr Tlemsani
9
,0
1 augustus 2022
Lex is een fijne makelaar. We hebben Lex eerst als aankoopmakelaar gehad en hij heeft ons heel goed geholpen zodat we ons droom appartement hebben gekocht, met hulp van Lex. We hebben hem ook ons huis laten verkopen en dat...
Dhr van Bommel
10
,0
23 juli 2022
Super fijn en informeel contact, weet van aanpakken en kent de markt op zijn duimpje. Erg aan te raden! Dank!
Dhr Stijnen
9
,8
19 juli 2022
De makelaar was altijd bereikbaar en stond open voor een gesprek! Deskundig en nam de tijd om je alles goed uit te leggen.
Dhr Heuvelmans
8
,0
11 juli 2022
Het contact verliep prettig en ook erg snel. Lex is erg goed bereikbaar en staat voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te helpen.
Mevr Zentjens
8
,5
7 juli 2022
Wij hebben fijn contact gehad met de makelaar en hij heeft ons goed begeleid en geadviseerd in de verkoop van onze woning. Bij iedere stap en vraag stond hij voor ons klaar. Heel erg fijn!
Mevr Princen
10
,0
4 juli 2022
Wij hebben een zéér positieve ervaring met Koopklik Makelaardij & Taxaties. Vanaf moment 1 zijn we uitstekend geholpen bij het verkopen van onze woning. Geen vraag was te veel en door het 1-op-1 contact werden deze vragen snel, vriendelijk en...
Dhr van Kimmenade
10
,0
4 juli 2022
Lex van Koopklik is gemakkelijk benaderbaar, weet waarover hij praat en bekend in de buurt omdat hij zelf in zijn verzorgingsgebied woont. Hij is gemakkelijk te bereiken via whatsapp en appt of belt ook snel terug. Hij geeft een reëel...
Dhr van Hoef
9
,0
29 juni 2022
Fijn, duidelijk en snel contact met de makelaar. Klantgerichtheid is top. Wel wat tijd kwijt met zelf de bezichtigingen doen (optioneel) maar daardoor wel nauw betrokken bij de verkoop.
Mevr de Graef
8
,0
22 juni 2022
Goede service. Professionele makelaar . Mooi betaalbare prijs met hele professionele cameraman. Zeer klantvriendelijk. We hebben ons huis heel snel verkocht. We raden hem aan iedereen aan.
Mevr Shojaian
10
,0
22 juni 2022
Contact liep heel soepel, goed bereikbaar, snelle reactie. Uiteindelijk ook het huis snel verkocht. Zeker aan te raden.
Mevr Ang
8
,3
10 juni 2022
Op tijd bericht over de kopers van ons huis alles op tijd en prima geregeld kan iedereen koopklik aanbevelen.
Mevr Beijes
10
,0
10 juni 2022
Mijn verwachting was prima. Voor mij was alles oke. Ik kan helemaal niet klagen. Alles ging zo snel en goed
Dhr Petronilia
9
,0
24 mei 2022
Lex heeft ons goed geadviseerd met de verkoop van ons huis. Ook tijdens de biedingen heeft hij steeds met ons overlegd over de mogelijkheden. We zijn erg tevreden over Koopklik.
Dhr Geene
10
,0
23 mei 2022
Zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Mooie verkooppresentatie. Snelle en goede begeleiding. We vonden het prettig om zelf de bezichtigingen te mogen doen. Goede feedback over ontwikkelingen en altijd direct reageren en snel bereikbaar. Duidelijk prijsafspraak
Dhr Pubben
9
,3
7 november 2022
Wij hebben de begeleiding van deze makelaar als zeer prettig, maar vooral ook als zeer deskundig ervaren. Een open houding, goed meedenken en vooral de afspraken nakomen. Daarnaast een prima prijs/ kwaliteit verhouding. In een woord: top!
Dhr Luis
10
,0
20 oktober 2022
De makelaar Lex heeft aan onze verwachtingen voldaan en stond ons altijd bij met raad en daad. We zouden de volgende keer weer via hem ons huis verkopen.
Dhr ten Hoeve
8
,0

“Het is toch fantastisch om mensen te helpen met de grootste verkoop/aankoop van hun leven”

Lex Schreven – NVM Register Makelaar Taxateur

Oprichter Lex Schreven

In 2017 is NVM-makelaar-taxateur (RM-RT) Lex Schreven het kantoor gestart om een gepast antwoord te bieden op de vraag die uit de markt en maatschappij voortkwam. De woningmarkt veranderde en had een nieuwe en frisse aanpak nodig vanuit de makelaardij. 

Koopklik Makelaardij & Taxaties biedt hier met behulp van de meest efficiënte en beste marketingstools de juiste oplossing voor. Daarbij hebben we een formule ontwikkelt die de wensen van de kopers en verkopers samenbracht. Onze gebruiksvriendelijke website sluit ook bij die functionele behoefte aan. Naast dit alles draait het bij Koopklik natuurlijk om het persoonlijke contact dat we als makelaar hebben met onze klanten. Precies wat deze markt nodig heeft!