Over Koopklik Makelaardij & Taxaties

Koopklik Makelaardij & Taxaties is een professioneel NVM-makelaarskantoor waarbij het draait om zelfverkoop met behulp van een gecertificeerd makelaar. Zelf de touwtjes in handen nemen met ondersteuning waar dat nodig is. Op deze pagina leggen we precies uit wat u en wat wij doen tijdens het hele proces.

Onze aanpak is erop gericht om op een zeer persoonlijke en betrokken manier de beste oplossing voor uw woonvraagstuk te vinden. Vanuit ons kantoor in Weert bedienen we de hele regio: Nederweert, Roermond, Leudal, Limburg en Noord-Brabant. We richten ons op drie pijlers waarbij een laagdrempelige manier van samenwerken voorop staat.

Erkend taxateur

Koopklik is aangesloten bij het NRVT en Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Het NWWI heeft duidelijke richtlijnen opgesteld zodat iedere taxatie uniform is. Zodoende krijgen intermediairs, consumenten en geldverstrekkers een helder en betrouwbaar beeld van hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Woningverkoop

Door op deze manier samen een woning te verkopen betaalt u minder makelaarskosten, maar heeft u wel een gedreven makelaar die uw woning succesvol wil verkopen. Met de regionale marktkennis daar nog bovenop haalt u een professionele makelaar met de juiste kwaliteit in huis!

Aankoopbegeleiding

Met onze marktkennis, duidelijke communicatie en expertise begeleiden we u van A tot Z tijdens het aankoopproces. Van kennismaking en bezichtiging, advisering, afhandelen van al het papierwerk tot de eindinspectie. Koopklik denkt met u mee en verzorgt het gehele proces voor u.

23 juli 2022
Super fijn en informeel contact, weet van aanpakken en kent de markt op zijn duimpje. Erg aan te raden! Dank!
Dhr Stijnen
9
,8
19 juli 2022
De makelaar was altijd bereikbaar en stond open voor een gesprek! Deskundig en nam de tijd om je alles goed uit te leggen.
Dhr Heuvelmans
8
,0
11 juli 2022
Het contact verliep prettig en ook erg snel. Lex is erg goed bereikbaar en staat voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te helpen.
Mevr Zentjens
8
,5
7 juli 2022
Wij hebben fijn contact gehad met de makelaar en hij heeft ons goed begeleid en geadviseerd in de verkoop van onze woning. Bij iedere stap en vraag stond hij voor ons klaar. Heel erg fijn!
Mevr Princen
10
,0
4 juli 2022
Wij hebben een zéér positieve ervaring met Koopklik Makelaardij & Taxaties. Vanaf moment 1 zijn we uitstekend geholpen bij het verkopen van onze woning. Geen vraag was te veel en door het 1-op-1 contact werden deze vragen snel, vriendelijk en...
Dhr van Kimmenade
10
,0
4 juli 2022
Lex van Koopklik is gemakkelijk benaderbaar, weet waarover hij praat en bekend in de buurt omdat hij zelf in zijn verzorgingsgebied woont. Hij is gemakkelijk te bereiken via whatsapp en appt of belt ook snel terug. Hij geeft een reëel...
Dhr van Hoef
9
,0
29 juni 2022
Fijn, duidelijk en snel contact met de makelaar. Klantgerichtheid is top. Wel wat tijd kwijt met zelf de bezichtigingen doen (optioneel) maar daardoor wel nauw betrokken bij de verkoop.
Mevr de Graef
8
,0
22 juni 2022
Goede service. Professionele makelaar . Mooi betaalbare prijs met hele professionele cameraman. Zeer klantvriendelijk. We hebben ons huis heel snel verkocht. We raden hem aan iedereen aan.
Mevr Shojaian
10
,0
22 juni 2022
Contact liep heel soepel, goed bereikbaar, snelle reactie. Uiteindelijk ook het huis snel verkocht. Zeker aan te raden.
Mevr Ang
8
,3
10 juni 2022
Op tijd bericht over de kopers van ons huis alles op tijd en prima geregeld kan iedereen koopklik aanbevelen.
Mevr Beijes
10
,0
10 juni 2022
Mijn verwachting was prima. Voor mij was alles oke. Ik kan helemaal niet klagen. Alles ging zo snel en goed
Dhr Petronilia
9
,0
24 mei 2022
Lex heeft ons goed geadviseerd met de verkoop van ons huis. Ook tijdens de biedingen heeft hij steeds met ons overlegd over de mogelijkheden. We zijn erg tevreden over Koopklik.
Dhr Geene
10
,0
23 mei 2022
Zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Mooie verkooppresentatie. Snelle en goede begeleiding. We vonden het prettig om zelf de bezichtigingen te mogen doen. Goede feedback over ontwikkelingen en altijd direct reageren en snel bereikbaar. Duidelijk prijsafspraak
Dhr Pubben
9
,3
23 mei 2022
Wij zijn Lex Schreven, Koopklik Makelaardij en Taxaties dankbaar voor zijn hulp en geduld op onze vragen bij de verkoop van het huis. Bij vragen kregen we een goed en duidelijk antwoord. Reageert snel en staat voor je klaar. Foto’s...
Mevr Bongers
9
,0
20 mei 2022
De makelaar is altijd bereikbaar. Je krijgt een super begeleiding met eerlijke adviezen. Afspraak = afspraak. Zeker aan te raden!
Mevr Mertens
10
,0
17 mei 2022
Zowel communicatie en deskundigheid is gewoon heel goed. Zelf de bezichtigingen doen is wel wat werk, maar hiermee bespaar je heel veel. Wij zouden het zo weer doen.
Dhr Frederiks
9
,3
30 april 2022
Duidelijke wijze van prijs voering, Weet waar je aan toe bent en zorgt ervoor dat je voorbereid bent, hoe de markt reageert. Verder korte lijnen in de communicatie en afstemming.
Dhr Maatman
9
,5
24 februari 2022
Heel goed, snel en accuraat. Ik vond met name de korte lijntjes met de communicatie heel erg prettig en werkbaar.
Dhr de Ree
8
,8
14 februari 2022
Lex is een makelaar die duidelijk uitlegt hoe hij werkt. Laat je geen overbodige diensten gebruiken. Regelde op korte termijn de fotograaf en plaatste de woning op de afgesproken datum op Funda. Hield goed contact over de tot stand gekomen...
Dhr van Nieuwenhoven
10
,0
14 februari 2022
Erg fijne makelaar. Eerlijke prijs voor de geboden diensten. Korte lijnen, reageert erg snel op e-mails en berichten en denkt goed mee. Lex is snel beschikbaar voor een bezichtiging en taxatie, legt vervolgens zijn manier van dienstverlening erg duidelijk uit....
Dhr Vleeshouwers
9
,5
23 juli 2022
Super fijn en informeel contact, weet van aanpakken en kent de markt op zijn duimpje. Erg aan te raden! Dank!
Dhr Stijnen
9
,8
19 juli 2022
De makelaar was altijd bereikbaar en stond open voor een gesprek! Deskundig en nam de tijd om je alles goed uit te leggen.
Dhr Heuvelmans
8
,0

“Het is toch fantastisch om mensen te helpen met de grootste verkoop/aankoop van hun leven”

Lex Schreven – NVM Register Makelaar Taxateur

Oprichter Lex Schreven

In 2017 is NVM-makelaar-taxateur (RM-RT) Lex Schreven het kantoor gestart om een gepast antwoord te bieden op de vraag die uit de markt en maatschappij voortkwam. De woningmarkt veranderde en had een nieuwe en frisse aanpak nodig vanuit de makelaardij. 

Koopklik Makelaardij & Taxaties biedt hier met behulp van de meest efficiënte en beste marketingstools de juiste oplossing voor. Daarbij hebben we een formule ontwikkelt die de wensen van de kopers en verkopers samenbracht. Onze gebruiksvriendelijke website sluit ook bij die functionele behoefte aan. Naast dit alles draait het bij Koopklik natuurlijk om het persoonlijke contact dat we als makelaar hebben met onze klanten. Precies wat deze markt nodig heeft!