Over Koopklik Makelaardij & Taxaties

Koopklik Makelaardij & Taxaties is een professioneel NVM-makelaarskantoor waarbij het draait om zelfverkoop met behulp van een gecertificeerd makelaar. Zelf de touwtjes in handen nemen met ondersteuning waar dat nodig is. Op deze pagina leggen we precies uit wat u en wat wij doen tijdens het hele proces.

Onze aanpak is erop gericht om op een zeer persoonlijke en betrokken manier de beste oplossing voor uw woonvraagstuk te vinden. Vanuit ons kantoor in Weert bedienen we de hele regio: Nederweert, Roermond, Leudal, Limburg en Noord-Brabant. We richten ons op drie pijlers waarbij een laagdrempelige manier van samenwerken voorop staat.

Over Koopklik

Erkend taxateur

Koopklik is aangesloten bij het NRVT en Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Het NWWI heeft duidelijke richtlijnen opgesteld zodat iedere taxatie uniform is. Zodoende krijgen intermediairs, consumenten en geldverstrekkers een helder en betrouwbaar beeld van hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Woningverkoop

Door op deze manier samen een woning te verkopen betaalt u minder makelaarskosten, maar heeft u wel een gedreven makelaar die uw woning succesvol wil verkopen. Met de regionale marktkennis daar nog bovenop haalt u een professionele makelaar met de juiste kwaliteit in huis!

Aankoopbegeleiding

Met onze marktkennis, duidelijke communicatie en expertise begeleiden we u van A tot Z tijdens het aankoopproces. Van kennismaking en bezichtiging, advisering, afhandelen van al het papierwerk tot de eindinspectie. Koopklik denkt met u mee en verzorgt het gehele proces voor u.

Over Koopklik
13 mei 2024
Niets aan toe te voegen, zeer tevreden! Kontakten en overleggen verliepen zeer prettig. Zeker aan te bevelen.
Mevr. Schaeks
10
,0
Over Koopklik
9 mei 2024
Super begeleiding gedurende het hele proces. Komt afspraken na, werkt snel en zorgvuldig. Zeer tevreden!
Mevr. Ramakers
9
,5
Over Koopklik
3 mei 2024
Lex verstaat z’n vak, we zijn erg tevreden. Wij raden Lex zeker aan. Zijn drive en positieve manier van werken gaf ons een goed gevoel.
Een funda gebruiker (Dhr. Pinxten)
10
,0
Over Koopklik
29 april 2024
Het was voor mij niet de eerste ervaring met Lex van Koopklik. In het verleden een fijne samenwerking gehad en ik kan Koopklik ECHT aanraden!! Alles wordt tot in de puntjes geregeld mbt administratie. Ik kan een heel mooi verhaal...
Dhr. van den Bos
10
,0
Over Koopklik
12 april 2024
Deskundig, vriendelijk, korte lijntjes, snelle respons en een supersnelle verkoop gekoppeld aan een klantvriendelijke courtage ! Geweldig Lex!
Dhr. Dwars
10
,0
Over Koopklik
4 april 2024
Het contact met Lex verliep goed én snel. Vragen werden altijd snel beantwoord, ook buiten kantooruren.
Dhr. Schouten
10
,0
Over Koopklik
18 maart 2024
Voor het eerst mijn huis verkopen. Spannend… waar moet ik beginnen. Lex heeft dit prima begeleidt. Prettige communicatie, snel reactie. De bezichtigingen heb ik zelf gedaan, dit was zeer prettig. Als ik vragen had was Lex snel met het geven...
Mevr. Mackus
10
,0
Over Koopklik
12 maart 2024
Door zelf de rondleidingen te doen bespaar je fiks op de makelaarskosten. De rest wordt allemaal voor jou geregeld. Goede bereikbaarheid en snelle afhandeling van de mails bv als het gaat over bezichtigingen en biedingen. Transparant.
Dhr. Cuijpers
9
,3
Over Koopklik
28 februari 2024
Dankzij Lex en zijn concept hebben we onze woning snel kunnen verkopen. Lex is kundig, behulpzaam en snel in de communicatie. Wij kunnen Koopklik dan ook van harte aanbevelen!
Een funda gebruiker (Dhr. Vogel)
10
,0
Over Koopklik
22 februari 2024
Zeer tevreden over de communicatie tijdens de verkoop van onze woning. Uitstekende marktkennis en duidelijke communicatie tijdens de verkoop van de woning
Een funda gebruiker (Dhr. van Neerven)
9
,5
Over Koopklik
31 januari 2024
Lex heeft is goed begeleid en geholpen met de verkoop van ons huis. Zeker een aanrader als je van plan bent je huis te verkopen
Dhr Seems
10
,0
Over Koopklik
23 januari 2024
Los van dat wij dit een geweldig concept vinden, valt of staat dit natuurlijk met de makelaar, en dit kon niet beter. Van begin tot eind is de communicatie goed, bereikbaarheid uitmuntend en worden de zaken die je liever niet...
Mevr Luijs
10
,0
Over Koopklik
20 januari 2024
Het contact was meteen goed, hij gaf duidelijk aan wat de prijs was en heeft goed geholpen bij het hele proces. Hij doet zelf geen bezichtigingen zodat je mooi zelf de bezichtigingen begeleid wanneer het jou uitkomt. Voor mij was...
Dhr Portheine
9
,0
Over Koopklik
16 januari 2024
Lex is een hele fijne makelaar, hij houdt je tijdens het gehele verkoopproces goed op de hoogte en is altijd bereikbaar voor vragen.
Dhr van Weerden
10
,0
Over Koopklik
23 december 2023
Ons eerste huis dat we gingen verkopen. Dat was natuurlijk spannend. Niet wetende hoe het in zijn werk ging. Lex heeft ons hier ontzettend goed in begeleid. Reageert erg snel bij vragen en weet waar hij het over heeft. Lex...
Dhr Robben
10
,0
Over Koopklik
20 december 2023
Duidelijk, snelle reactie, professioneel, prettige samenwerking, kennis van zaken. Dus zeker aan te bevelen!
Dhr Feijen
10
,0
Over Koopklik
11 december 2023
Het contact met Koopklik was uitstekend. Een makelaar die vriendelijkheid, service, kennis en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan . Ik zou hem iedereen aanbevelen.
Dhr Coenen
10
,0
Over Koopklik
1 december 2023
Het concept sprak ons meteen aan en het contact verliep prettig, snel en deskundig. We kunnen Lex aan iedereen aanbevelen!
Dhr Schonkeren
9
,0
Over Koopklik
28 november 2023
Huis verkopen? Lex bellen! Wij konden ons helemaal vinden in zijn concept en het verhaal achter deze wijze van verkopen. Alles wordt professioneel voorbereid en afspraken worden nagekomen. (In deze tijd al heel wat) Wat ik persoonlijk heel fijn vond...
Dhr. Coumans
10
,0
Over Koopklik
27 november 2023
Het contact met Koopklik was heel goed . Een makelaar die vriendelijkheid, service, kennis en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan . Ik zou hem iedereen aanbevelen. Super mooi concept👍
Mevr. Crombach
10
,0
Over Koopklik
13 mei 2024
Niets aan toe te voegen, zeer tevreden! Kontakten en overleggen verliepen zeer prettig. Zeker aan te bevelen.
Mevr. Schaeks
10
,0
Over Koopklik
9 mei 2024
Super begeleiding gedurende het hele proces. Komt afspraken na, werkt snel en zorgvuldig. Zeer tevreden!
Mevr. Ramakers
9
,5

“Het is toch fantastisch om mensen te helpen met de grootste verkoop/aankoop van hun leven”

Lex Schreven – NVM Register Makelaar Taxateur

Oprichter Lex Schreven

In 2017 is NVM-makelaar-taxateur (RM-RT) Lex Schreven het kantoor gestart om een gepast antwoord te bieden op de vraag die uit de markt en maatschappij voortkwam. De woningmarkt veranderde en had een nieuwe en frisse aanpak nodig vanuit de makelaardij. 

Koopklik Makelaardij & Taxaties biedt hier met behulp van de meest efficiënte en beste marketingstools de juiste oplossing voor. Daarbij hebben we een formule ontwikkelt die de wensen van de kopers en verkopers samenbracht. Onze gebruiksvriendelijke website sluit ook bij die functionele behoefte aan. Naast dit alles draait het bij Koopklik natuurlijk om het persoonlijke contact dat we als makelaar hebben met onze klanten. Precies wat deze markt nodig heeft!

Over Koopklik