Over Koopklik Makelaardij & Taxaties

Koopklik Makelaardij & Taxaties is een professioneel NVM-makelaarskantoor waarbij het draait om zelfverkoop met behulp van een gecertificeerd makelaar. Zelf de touwtjes in handen nemen met ondersteuning waar dat nodig is. Op deze pagina leggen we precies uit wat u en wat wij doen tijdens het hele proces.

Onze aanpak is erop gericht om op een zeer persoonlijke en betrokken manier de beste oplossing voor uw woonvraagstuk te vinden. Vanuit ons kantoor in Weert bedienen we de hele regio: Nederweert, Roermond, Leudal, Limburg en Noord-Brabant. We richten ons op drie pijlers waarbij een laagdrempelige manier van samenwerken voorop staat.

Erkend taxateur

Koopklik is aangesloten bij het NRVT en Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Het NWWI heeft duidelijke richtlijnen opgesteld zodat iedere taxatie uniform is. Zodoende krijgen intermediairs, consumenten en geldverstrekkers een helder en betrouwbaar beeld van hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Woningverkoop

Door op deze manier samen een woning te verkopen betaalt u minder makelaarskosten, maar heeft u wel een gedreven makelaar die uw woning succesvol wil verkopen. Met de regionale marktkennis daar nog bovenop haalt u een professionele makelaar met de juiste kwaliteit in huis!

Aankoopbegeleiding

Met onze marktkennis, duidelijke communicatie en expertise begeleiden we u van A tot Z tijdens het aankoopproces. Van kennismaking en bezichtiging, advisering, afhandelen van al het papierwerk tot de eindinspectie. Koopklik denkt met u mee en verzorgt het gehele proces voor u.

24 mei 2022
Lex heeft ons goed geadviseerd met de verkoop van ons huis. Ook tijdens de biedingen heeft hij steeds met ons overlegd over de mogelijkheden. We zijn erg tevreden over Koopklik.
Dhr Geene
10
,0
23 mei 2022
Zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Mooie verkooppresentatie. Snelle en goede begeleiding. We vonden het prettig om zelf de bezichtigingen te mogen doen. Goede feedback over ontwikkelingen en altijd direct reageren en snel bereikbaar. Duidelijk prijsafspraak
Dhr Pubben
9
,3
23 mei 2022
Wij zijn Lex Schreven, Koopklik Makelaardij en Taxaties dankbaar voor zijn hulp en geduld op onze vragen bij de verkoop van het huis. Bij vragen kregen we een goed en duidelijk antwoord. Reageert snel en staat voor je klaar. Foto’s...
Mevr Bongers
9
,0
20 mei 2022
De makelaar is altijd bereikbaar. Je krijgt een super begeleiding met eerlijke adviezen. Afspraak = afspraak. Zeker aan te raden!
Mevr Mertens
10
,0
17 mei 2022
Zowel communicatie en deskundigheid is gewoon heel goed. Zelf de bezichtigingen doen is wel wat werk, maar hiermee bespaar je heel veel. Wij zouden het zo weer doen.
Dhr Frederiks
9
,3
30 april 2022
Duidelijke wijze van prijs voering, Weet waar je aan toe bent en zorgt ervoor dat je voorbereid bent, hoe de markt reageert. Verder korte lijnen in de communicatie en afstemming.
Dhr Maatman
9
,5
24 februari 2022
Heel goed, snel en accuraat. Ik vond met name de korte lijntjes met de communicatie heel erg prettig en werkbaar.
Dhr de Ree
8
,8
14 februari 2022
Lex is een makelaar die duidelijk uitlegt hoe hij werkt. Laat je geen overbodige diensten gebruiken. Regelde op korte termijn de fotograaf en plaatste de woning op de afgesproken datum op Funda. Hield goed contact over de tot stand gekomen...
Dhr van Nieuwenhoven
10
,0
14 februari 2022
Erg fijne makelaar. Eerlijke prijs voor de geboden diensten. Korte lijnen, reageert erg snel op e-mails en berichten en denkt goed mee. Lex is snel beschikbaar voor een bezichtiging en taxatie, legt vervolgens zijn manier van dienstverlening erg duidelijk uit....
Dhr Vleeshouwers
9
,5
26 januari 2022
Er kon meteen een afspraak worden gemaakt met de makelaar en hij regelde snel een professionele fotograaf voor de fotoreportage op Funda. Hij was telefonisch goed bereikbaar en vragen via mail gesteld werden snel beantwoord. Na de acceptatie van het...
Mevr Everts
9
,0
25 januari 2022
Het contact was goed, deskundige begeleiding en kennis van zaken, de omgeving en de markt. Tussentijds update ontvangen over status. Goede begeleiding en fijne afwikkeling.
Mevr Raemaekers
10
,0
22 december 2021
Lex Schreven is eerlijk en betrouwbaar. Met zeer veel vakkennis heeft hij mij geholpen met de verkoop van mijn appartement.
Mevr. van Bogget
10
,0
20 december 2021
In ons optiek de beste makelaar die je je kan wensen. Koopklik heeft ons vanaf het eerste moment ontzorgd. We hebben het hele proces van verkoop van onze woning dan ook als zeer prettig ervaren. Zeker een aanrader! Bedankt Lex!
Dhr. Mahdyan
10
,0
13 december 2021
Zeer deskundig, de service en begeleiding is super, uitermate klantvriendelijk, gewoon geweldig, voor iedereen een aanrader. Degenen die zijn komen bezichtigen vonden het zeer prettig dat zij werden rondgeleid en geïnformeerd door de bewoner.
Dhr. Kessels
10
,0
2 december 2021
Onze ervaring is goed geweest met dhr. Schreven van Koopklik. Duidelijke afspraken, fijne communicatie, belt snel terug, neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Mijn partner vond het gezellig om de bezichtigingen zelf te doen. Je bent immers de expert...
Een funda gebruiker (Mevr. Janssen)
9
,0
1 december 2021
Het contact verliep heel soepel, goed bereikbaar en snel handelen zijn zeer kenmerkend voor Koopklik makelaardij
Dhr. Neijens
9
,0
25 november 2021
Fijn, direct en vriendelijk contact. Goed bereikbaar, alles in overleg, duidelijke prijzen, geen verrassingen. Niks aan te merken.
Dhr. Claessen
9
,0
16 november 2021
Makelaar was altijd goed bereikbaar via telefoon, WhatsApp en mail. Communicatie was prettig. Hoewel je de bezichtigingen als verkoper zelf doet krijg je tijdens het gehele proces goede uitleg, begeleiding en tips wat zeker fijn is! In deze markt zeker...
Dhr. Stroek
10
,0
16 november 2021
Het concept van Koopklik Makelaardij & Taxaties is mij prima bevallen. Eerst had ik een makelaar die de rondleidingen deed waarbij wij het huis dienden te verlaten. Daarbij had ik al het gevoel dat ik zelf veel meer over het...
Dhr. Ramselaar
9
,0
25 oktober 2021
Het contact verliep correct en vriendelijk, alle afspraken werden goed nagekomen. Koopklik was goed bereikbaar, wanneer voicemail werd ingesproken nam hij ook snel contact op. Koopklik heeft alles naar volle tevredenheid afgehandeld.
Mevrouw Christiaens
10
,0
24 mei 2022
Lex heeft ons goed geadviseerd met de verkoop van ons huis. Ook tijdens de biedingen heeft hij steeds met ons overlegd over de mogelijkheden. We zijn erg tevreden over Koopklik.
Dhr Geene
10
,0
23 mei 2022
Zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Mooie verkooppresentatie. Snelle en goede begeleiding. We vonden het prettig om zelf de bezichtigingen te mogen doen. Goede feedback over ontwikkelingen en altijd direct reageren en snel bereikbaar. Duidelijk prijsafspraak
Dhr Pubben
9
,3

“Het is toch fantastisch om mensen te helpen met de grootste verkoop/aankoop van hun leven”

Lex Schreven – NVM Register Makelaar Taxateur

Oprichter Lex Schreven

In 2017 is NVM-makelaar-taxateur (RM-RT) Lex Schreven het kantoor gestart om een gepast antwoord te bieden op de vraag die uit de markt en maatschappij voortkwam. De woningmarkt veranderde en had een nieuwe en frisse aanpak nodig vanuit de makelaardij. 

Koopklik Makelaardij & Taxaties biedt hier met behulp van de meest efficiënte en beste marketingstools de juiste oplossing voor. Daarbij hebben we een formule ontwikkelt die de wensen van de kopers en verkopers samenbracht. Onze gebruiksvriendelijke website sluit ook bij die functionele behoefte aan. Naast dit alles draait het bij Koopklik natuurlijk om het persoonlijke contact dat we als makelaar hebben met onze klanten. Precies wat deze markt nodig heeft!