Mijn favorieten

Over Koopklik.nl

Koopklik.nl is een professioneel NVM makelaarskantoor, waarbij het zelfverkoop concept met hulp van een gecertificeerd makelaar tot stand komt. De aanpak is doelgericht en zeer persoonlijk met de beste oplossing voor uw woonvraagstuk als resultaat. Lage kosten, maar zeer gedreven om elke woning succesvol te verkopen. Dus bespaar duizenden euro’s en doe het leukste gedeelte van de verkoop van uw woning zelf! Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Het kantoor is opgericht in 2017 en wordt gerund door Lex Schreven (NVM makelaar RM-RT). Door veranderingen in de markt en maatschappij is duidelijk geworden dat de woningmarkt een andere aanpak nodig heeft. De efficiëntste en beste marketingtools bieden hier de juiste oplossing voor.

De uitdaging om deze formule te ontwikkelen waarbij de wensen van kopers en verkopers samen worden gebracht is daarmee geslaagd. Een gebruiksvriendelijke / functionele website en het persoonlijk contact met de makelaar is exact wat deze markt nodig heeft.

‘Het is toch fantastisch om mensen te helpen met de grootste verkoop/aankoop van hun leven’

Lex Schreven – Register Makelaar Taxateur

Koopklik.nl
De sleutel tot efficiënte zelfverkoop
 
Uiteraard mag de aankoopbegeleiding niet ontbreken. Met de marktkennis, goede communicatie en professionele expertise wordt de onderhandeling, aankoop en afhandeling verzorgd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@koopklik.nl