Taxaties

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je een taxatierapport nodig hebt. Staat u op het punt om een woning te kopen, een hypotheek over te sluiten, komt u in aanmerking voor een lagere hypotheekrente, gaat u een woning bouwen of verbouwen, een nalatenschap/erfenis, of zit u bijvoorbeeld in een echtscheiding? In al deze situaties taxeert Koopklik Makelaardij & Taxaties uw woning.

Als erkend taxateur in de regio Weert/Nederweert/Roermond/Leudal houden we een vinger aan de pols op het gebied van de ontwikkelingen in de markt. We kijken daarbij ook heel secuur naar de plaatsen in de omgeving Weert zoals: Heythuysen, Stramproy, Nederweert, Ospel en Roermond.

Daarnaast is Koopklik als Register-Taxateur (RT) bevoegd om een woning te taxeren. Dat wil zeggen dat we in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) zijn opgenomen. Dat is het centraal register van vastgoedtaxateurs. Met als doel de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateurs te bewaken, waarborgen en bevorderen.

Erkend en gecertificeerd taxateur

NWWI

NRVT

NVM

Volgens NWWI-richtlijnen

Daarbij is Koopklik is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Het NWWI ziet erop toe dat elke taxatie volgens de richtlijnen van het NRVT en uniform is opgesteld. Zo krijgen geldverstrekkers, intermediairs en consumenten een betrouwbaar en helder inzicht hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Voor de financiering / aanvraag van een hypotheek, met of zonder Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (NHG), is een gevalideerd taxatierapport verplicht. Dit betekent dat deze wordt gecontroleerd of de taxateur én de taxatierapporten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen.

Voor meer informatie: info@koopklik.nl
Of raadpleeg de volgende websites: www.nvm.nl | www.nrvt.nl | www.nwwi.nl

Taxaties