Woning verkopen

Hoe werkt het?

Uw woning verkopen met hulp van een NVM Makelaar doet u via Koopklik Makelaardij & Taxaties.
Dit kan al voor een vast tarief van € 2.495,- (inclusief BTW). U doet het leuke deel van de verkoop, zoals de bezichtigingen en eventueel het maken van de foto’s en/of verkooptekst.

Bij ons kunt u uw woning zelf verkopen met behulp van onze professionele ondersteuning en deskundige begeleiding. Dit bespaart u niet alleen aanzienlijk in de verkoopkosten, maar geeft u ook meer controle over het verkoopproces. Als ervaren verkoopmakelaar in de regio Midden-Limburg hebben wij een uitgebreid netwerk van potentiële kopers en kunnen wij uw woning snel en efficiënt op de markt brengen. Ons doel is om u te helpen bij het verkopen van uw woning tegen de best mogelijke prijs en onder de beste voorwaarden.

De informatie die wordt ingevuld bij onderstaand formulier is nodig voor de opstart te realiseren van de te verkopen woning en zal uitsluitend gebruikt worden door Koopklik BV.

Uw woning verkopen met Koopklik

Uitleg extra diensten

Presentatie

Professionele binnen- en buiten fotografie gemaakt door een professionele fotograaf.

Set van 360° binnen foto’s door een professionele fotograaf.

Voor het benadrukken van de ligging van de woning en tuin. Extra presentatie mogelijkheid. Hoogtefoto’s zorgen voor meer kijkers op internet.

Video van de woning door een professionele fotograaf.

Het gehele pakket door een professionele fotograaf. Ideaal in combinatie met een presentatiepakket op Funda.nl

Het professioneel laten opstellen van een pakkende verkooptekst van uw woning.

Het laten opstellen van interactieve 2D en 3D plattegronden door een erkend bedrijf.

Twee keer per jaar vindt er een landelijke Open Huizen Dag plaats. Hiervoor kunt u zich aanmelden, waarbij dit ook zichtbaar wordt op Funda.nl

Funda

Plaatsing plattegronden, video en 360° foto’s op Funda.nl voor één jaar. Alvorens deze toegevoegd kunnen worden dienen wel eerst deze diensten uitgevoerd te worden.

Dit pakket is een combinatie van Funda Compleet en Blikvanger, waardoor het object optimaal zichtbaar is vanaf het piekmoment tot een jaar later. Spring in het oog vanuit de resultatenlijst en presenteer het object zo volledig mogelijk met Funda Premium.

Plaatsing van een video op Funda.nl voor één jaar. Alvorens deze toegevoegd kan worden dient wel de dienst video van de woning uitgevoerd te worden.

Plaatsing plattegronden op Funda.nl voor één jaar. Alvorens deze toegevoegd kunnen worden dient wel de dienst professionele 2D en 3D plattegronden uitgevoerd te worden.

Plaatsing 360° foto’s op Funda.nl voor één jaar. Alvorens deze toegevoegd kan worden dient wel de dienst 360° foto’s uitgevoerd te worden.

Één week lang prominent bovenaan de zoekresultaten op Funda.nl

Één maand lang prominent bovenaan de zoekresultaten op Funda.nl

3 maanden optimale zichtbaarheid met grote foto’s en unieke eigenschappen op Funda.nl

1 maand extra zichtbaarheid in een bepaalde provincie op Funda.nl

Maximale zichtbaarheid met een toppositie en promolabel tijdens de Open Huizen Dag (enkel tijdens de Open Huizen Dag te bestellen, twee keer per jaar).

Het presentatiepakket op Funda.nl met één jaar verlengen.